Å google seg selv…

Da er det på tide å bruke denne nettsiden. Ikke verst å komme i gang tre måneder etter jeg debuterte med en roman. Det første jeg har gjort nå i alle fall er å lage en oversikt over hvilken pressedekning jeg og boka har fått. For å finne alt måtte jeg såklart google meg selv. Og det er ikke alltid moro. For eksempel fant jeg et intervju der jeg blant annet sier “gutter tenker enklere”. Grøss. Eller et blogginnlegg av en som har vært innom jobbet og skrevet om Norsk barnebokinstitutt. Kjempefin sak, men å se ukjente bilder av deg selv fra en varm sommerdag på jobb, med en lite flatterende kjole og helt usminket… Ja. Ikke like moro.

Men om du er nysgjerrig på hvilken omtale Stupekontroll har fått, så les her.

Opplesning hos Deichman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *